Algbehandling I Ale

Effektiv algbehandling för fasader och tak

Är taket eller fasaden på din fastighet i Ale täckt av alger? Letar du efter pålitliga och effektiva lösningar för att behandla alger och bevara fastighetens estetiska utseende? Vi är experter på algbehandling av tak och fasad i Ale och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina behov.

Ale och dess omgivningar kan vara fördelaktiga för algens tillväxt på grund av fuktighet och skuggiga områden. Alger kan snabbt sprida sig och orsaka missfärgningar samt påverka takets och fasadens struktur över tiden. 

Vi har gedigen kunskap och expertis när det gäller algbehandling. Vi förstår de specifika utmaningar som klimatet och miljön kan medföra och anpassar våra behandlingar därefter. Genom att noggrant analysera taket och fasaden på din fastighet kan vi ge dig en skräddarsydd plan för att effektivt eliminera alger och förhindra deras återkomst.

Vi använder avancerade tekniker och säkra produkter som är skonsamma mot ditt tak och din fasad samtidigt som de är effektiva mot alger. Vår behandling tar inte bara bort befintliga alger, utan vi tillämpar också förebyggande åtgärder för att säkerställa att alger inte återkommer i framtiden.

Vi är stolta över att erbjuda en hållbar och långvarig lösning för din fastighet i Ale. Genom att investera i vår professionella algbehandling kan du förlänga livslängden på ditt tak och din fasad samtidigt som du förbättrar fastighetens estetiska utseende.

Kontakta oss idag för att boka en algbehandling för ditt tak och din fasad i Ale. Vårt dedikerade team av experter finns redo att hjälpa dig. 

Fördelar med algbehandling

En algbehandling har många fördelar. Förutom den uppenbara anledningen att man motverkar risken för angrepp från alger och mossa på området som behandlas, så är det ett utmärkt och miljövänligt alternativ för att fördröja tiden tills andra, större behandlingar och ingrepp behöver göras. Inte nog med det, vi en algbehandling förlängs livslängden samt glansen på taket.

Hur algbehandling går till

Vid en algbehandling applicerar vi ett tjockt lager av skum på taket eller markytan som skall behandlas. Detta dödar den befintliga mossan och hindrar ny från att bildas på den behandlade ytan. Om ett tak har fuktig och tung mossa så skrapar vi taket, rengör rännorna och alla omgivande områden för att slutligen få ett perfekt resultat som håller en lång tid framöver.

Vart vi finns

Takstar utför algbehandling i Halland och Västra Götaland, främst i Göteborgsområdet med omnejd. Till exempel utför vi ofta arbeten i områden som Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Partille och Stenungsund. Bor du lite längre bort och vill använda våra tjänster? Kontakta oss för att undersöka möjligheterna. 

Våra tjänster berättigar
till ROT-avdrag!

ROT-avdraget ger dig som privatperson rätt till avdrag om upp till 50 000 kronor per person och år. Enligt dagens regler kan 30% av arbetskostnaden för tjänsten dras av inom det utrymmet.
Till exempel: Kostnaden för arbetet uppgår till 25 000 kronor inklusive moms varav materialkostnaden uppgår till 5 000 kronor. ROT-avdraget blir således 25 000 minus 5 000 = 20 000 kronor. Av arbetskostnaden avgår då 30 % i ROT-avdrag, alltså 20 000 minus 30 % (6 000 kronor) = 14 000 kronor.
Kostnaden för dig blir alltså 14 000 kronor för arbetet samt 5 000 kronor för materialet.

Det är viktigt att du läser om vilka möjligheter du själv har till att utnyttja avdraget. Du hittar alltid den senaste informationen kring detta hos Skatteverket, till exempel på denna länk: Information Skatteverket

OBS! Vid nekat avdrag kommer kostnaden att debiteras dig till fullo enligt den offert du fått.

Visste du att vi har en egen drönare?

Visste du att vi på Takstar har vår egen drönare? Vi erbjuder alla våra kunder för- och efterfilmer
på fastigheten och omgivningarna där vi utfört arbetet så att du kan jämföra skillnaden i efterhand.
Det är också ett utmärkt sätt att upptäcka skadade områden på taket som behöver inspekteras och åtgärdas.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert på algbehandling.

Vi återkommer så snart vi kan.

Adress Bommen 12, 439 94 Onsala.