TAKMÅLNING

Till 1/4 av kostnaden

av att byta ut hela taket så ser ditt tak som nytt ut

Skall du sälja huset?

höj värdet på det med en takmålning!

Taket ser som nytt ut

till 1/4 av kostnaden för att lägga nytt tak

Skall du sälja huset?

Höj värdet på det med en takmålning!

Takstar har lång erfarenhet av takmålning och utför arbeten i Göteborg och Kungsbacka med omnejd! Läs gärna mer nedan vilka fördelar som finns med takmålning och hur det går till.

Fördelar med takmålning

Att lägga nytt tak är ett projekt som är omfattande, tidskrävande och inte minst kostsamt. Därför är det en god idé att vårda och underhålla taket för att maximera livslängden. En takmålning skyddar ytterligare taket från alger och mossa samt ger en yta som får ditt tak att se som nytt ut igen och håller i många år.

Hur det går till

Innan en takmålning kan ske är det en god idé att göra en taktvätt, därefter en algbehandling och slutligen takmålning.

Efter att vi gjort färdigt taktvätten och algbehandlingen så börjar målningsmomentet. Detta inkluderar två lager färg som appliceras med utrustning utan lufttryck vilket ger ett tjock och jämt lager. Vid behov målar vi även vindskivorna när taket är färdigmålat. När allt måleriarbete är klart gör vi en kontroll av fastigheten för att försäkra oss om att det inte hamnat färg på några områden där det inte skall vara. Slutligen använder vi vår drönare för att visa slutresultatet från luften för dig som kund.

Vi har lång erfarenhet av takmålning och vet vilka produkter som fungerar bäst. Du väljer givetvis själv vilken färg du vill att taket skall ha och den finns en mängd olika kulörer att välja mellan. Vi lämnar alltid tio års garanti på takmålningar. 

Vart vi finns

Takstar utför taktvättning i Halland och Västra Götaland, främst i Göteborgsområdet med omnejd. Till exempel utför vi ofta arbeten i Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Partille, Lerum, Halmstad och Stenungsund. Bor du lite längre bort och vill använda våra tjänster? Kontakta oss för att undersöka möjligheterna. 

Våra tjänster berättigar
till ROT-avdrag!

ROT-avdraget ger dig som privatperson rätt till avdrag om upp till 50 000 kronor per person och år. Enligt dagens regler kan 30% av arbetskostnaden för tjänsten dras av inom det utrymmet.
Till exempel: Kostnaden för arbetet uppgår till 25 000 kronor inklusive moms varav materialkostnaden uppgår till 5 000 kronor. ROT-avdraget blir således 25 000 minus 5 000 = 20 000 kronor. Av arbetskostnaden avgår då 30 % i ROT-avdrag, alltså 20 000 minus 30 % (6 000 kronor) = 14 000 kronor.
Kostnaden för dig blir alltså 14 000 kronor för arbetet samt 5 000 kronor för materialet.

Det är viktigt att du läser om vilka möjligheter du själv har till att utnyttja avdraget. Du hittar alltid den senaste informationen kring detta hos Skatteverket, till exempel på denna länk: Information Skatteverket

OBS! Vid nekat avdrag kommer kostnaden att debiteras dig till fullo enligt den offert du fått.

Visste du att vi har en egen drönare?

Visste du att vi på Takstar har vår egen drönare? Vi erbjuder alla våra kunder för- och efterfilmer
på fastigheten och omgivningarna där vi utfört arbetet så att du kan jämföra skillnaden i efterhand.
Det är också ett utmärkt sätt att upptäcka skadade områden på taket som behöver inspekteras och åtgärdas.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert på takmålning.

Vi återkommer så snart vi kan.

Adress Bommen 12, 439 94 Onsala.