Tjänster

Takstar är en takvårdsexpert som erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hålla ditt tak i toppskick. Vårt erfarna team av takvårdsexperter kan hjälpa dig med allt från taktvätt till takinspektioner och reparationer.

Takmålning

Takmålning är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att förbättra utseendet på ditt tak och öka dess livslängd. På Takstar erbjuder vi professionell takmålningstjänster till rimliga priser. Vi använder högkvalitativa färgprodukter som är resistenta mot väderförhållanden och UV-strålar för att skydda ditt tak mot skador. 

Taktvätt

Taktvätt är en viktig del av underhållsprocessen för bostäder och fastigheter. Genom att rengöra och tvätta taket regelbundet kan du förlänga dess livslängd och förhindra skador som kan leda till dyra reparationer.

Fasadtvätt

Fasadtvätt är en viktig del av byggnadsunderhåll för att bibehålla en ren och attraktiv fasad, och det kan också hjälpa till att förhindra skador och förlänga livslängden på din fastighet. På Takstar erbjuder vi professionell fasadtvätt med modern utrustning och miljövänliga rengöringsmedel. Vårt erfarna team kan hjälpa dig att ta bort smuts, alger, mossa och andra föroreningar från din fasad.

Algbehandling

Algbehandling är en viktig del av takunderhåll för att förhindra att alger, mossa och lav orsakar skador på ditt tak. På Takstar erbjuder vi professionell algbehandling med miljövänliga produkter som är skonsamma mot ditt tak och omgivningen. Vårt team kan hjälpa dig att ta bort alger och förhindra att de återkommer.

Visste du att?

Visste du att vi på Takstar har vår egen drönare?  Vi erbjuder alla våra kunder för- och efterfilmer
på fastigheten och omgivningarna där vi utfört arbetet så att du kan jämföra skillnaden.  Det är också
ett utmärkt sätt att upptäcka skadade områden på taket som behöver inspekteras och åtgärdas.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert.

Vi återkommer så snart vi kan.