Fasadtvätt

ROT-avdrag

En fasadtvätt berättigar till ROT-avdrag!

Känn dig trygg

Takstar är proffs på fasadtvätt!

ROT-avdrag

En fasadtvätt berättigar till ROT-avdrag!

Känn dig trygg

Takstar är proffs på fasadtvätt!

Vill du få ditt hus att se som nytt ut? Anlita då Takstar för en fasadtvätt redan idag! Nedan följer lite kort information om bland annat hur vi utför arbetet, vilka uppsidor som finns med det och ROT-avdraget. Missa inte heller vår drönare!

Fördelar med fasadtvätt

En rentvättad fasad är inte bara en fröjd för ögat, det förlänger även livslängden på fasaden. Det är extra viktigt att utföra en ordentlig fasadtvätt inför en ommålning av husfasaden. Detta för att avlägsna fett, alger och orenheter så att den nya färgen får bästa möjliga förutsättningar att hålla och skydda huset under så lång tid som möjligt.

Vi rekommenderar att en fasadtvätt utförs kontinuerligt för att ge bästa resultat och livslängd. Vi kan utföra fasadtvätt på alla olika typer av material, detta då vi arbetar med högtryckstvättar som har hett och ultrarent vatten.

Hur det går till

Fasadtvätt är ett extremt effektivt sätt att få på ditt hus att se som nytt ut igen eller för att förbereda det inför en målning.

Fasadtvätt med rengöring som huvudsyfte: Vi tvättar alla husets yttre väggar inklusive takrännor och fönster för att få ditt hus att se som nytt ut. Vi använder hetvatten tillsammans med en miljövänlig formula vilket löser upp fett i träets fibrer.

Fasadtvätt för att förbereda inför målning: När vi förbereder ett hus för målning genom en fasadtvätt så går proceduren till precis som ovan beskrivet men med skillnaden att vi använder ett starkare medel för att lösa upp smutsen från fasaden.

Bägge typerna av fasadtvätt utförs enligt högsta standard och vi lämnar aldrig ett arbete utan att kunden är helt nöjd med slutresultatet.

Vart vi finns

Takstar utför fasadtvätt i Halland och Västra Götaland, främst i Göteborgsområdet med omnejd. Till exempel utför vi ofta arbeten i Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Partille och Stenungsund. Bor du lite längre bort och vill använda våra tjänster? Kontakta oss för att undersöka möjligheterna. 

Våra tjänster berättigar
till ROT-avdrag!

ROT-avdraget ger dig som privatperson rätt till avdrag om upp till 50 000 kronor per person och år. Enligt dagens regler kan 30% av arbetskostnaden för tjänsten dras av inom det utrymmet.
Till exempel: Kostnaden för arbetet uppgår till 25 000 kronor inklusive moms varav materialkostnaden uppgår till 5 000 kronor. ROT-avdraget blir således 25 000 minus 5 000 = 20 000 kronor. Av arbetskostnaden avgår då 30 % i ROT-avdrag, alltså 20 000 minus 30 % (6 000 kronor) = 14 000 kronor.
Kostnaden för dig blir alltså 14 000 kronor för arbetet samt 5 000 kronor för materialet.

Det är viktigt att du läser om vilka möjligheter du själv har till att utnyttja avdraget. Du hittar alltid den senaste informationen kring detta hos Skatteverket, till exempel på denna länk: Information Skatteverket

OBS! Vid nekat avdrag kommer kostnaden att debiteras dig till fullo enligt den offert du fått.

Visste du att vi har en egen drönare?

Visste du att vi på Takstar har vår egen drönare? Vi erbjuder alla våra kunder för- och efterfilmer
på fastigheten och omgivningarna där vi utfört arbetet så att du kan jämföra skillnaden i efterhand.
Det är också ett utmärkt sätt att upptäcka skadade områden på taket som behöver inspekteras och åtgärdas.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert.

Vi återkommer så snart vi kan.

Adress Bommen 12, 439 94 Onsala.