TAKTVÄTT

ROT-avdrag

En taktvätt berättigar till ROT-avdrag!

Känn dig trygg

Takstar är proffs på taktvätt!

ROT-avdrag

En taktvätt berättigar till ROT-avdrag!

Känn dig trygg

Takstar är proffs på taktvätt!

Takstar är proffs på taktvätt och utför arbeten i Göteborg och Kungsbacka med omnejd! Vi utför taktvätt på alla typer av takpannor och taktyper. Plåttak, papptak, betongpannor och tegelpannor för att nämna ett par. Läs gärna mer nedan om fördelarna med taktvätt och hur det går till.

Fördelar med taktvätt

Förutom de självklara, estetiska fördelarna som ett rent och snyggt tak ger så finns det även funktionella fördelar med att hålla taket rent och snyggt. När påväxning i form av till exempel mossa och lav eller alger bildas på ett tak blir skyddet drastiskt försämrat och slitaget går betydligt snabbare än vad det gör på ett rent tak. En taktvätt förebygger därför eventuella framtida skador och förlänger livslängden på taket. 

Påväxt på taket är fuktsamlande vilket i längden kan leda till frostsprängningar om det inte åtgärdas. Frostsprängningar gör att takpannorna spricker vilket innebär att till exempel regn och snö kan ta sig in under takpannorna. Om så sker så kan det kan i längden ge fukt- och vattenskador genom bland annat röta och mögel.

Hur det går till

Vi använder oss av högtryckstvätt för att göra grundligt rent alla takpannor och springor för att få bort mossa och smuts. När detta är klart använder vi en antimoss-behandling. Den här behandlingen motverkar all beväxning av mossa för flera år framöver. Det är ett riktigt effektivt sätt att underhålla ditt tak och en försäkran om att du har ett rent och funktionellt dräneringssystem på taket.

Vi rekommenderar att man kontinuerligt behandlar taket med taktvätt för att få ut så mycket som möjligt av behandlingen och maximera livslängden på taket. Vidare är det en god idé att ytterligare förbättra slutresultatet genom en takmålning vilket vi givetvis också kan erbjuda. 

Boka din taktvätt idag med Takstar genom att kontakta oss via formuläret nedan eller per telefon!

Vart vi finns

Takstar utför taktvättning i Halland och Västra Götaland, främst i Göteborgsområdet med omnejd. Till exempel utför vi ofta arbeten i Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Partille, Lerum, Halmstad och Stenungsund. Bor du lite längre bort och vill använda våra tjänster? Kontakta oss för att undersöka möjligheterna. 

Våra tjänster berättigar
till ROT-avdrag!

ROT-avdraget ger dig som privatperson rätt till avdrag om upp till 50 000 kronor per person och år. Enligt dagens regler kan 30% av arbetskostnaden för tjänsten dras av inom det utrymmet.
Till exempel: Kostnaden för arbetet uppgår till 25 000 kronor inklusive moms varav materialkostnaden uppgår till 5 000 kronor. ROT-avdraget blir således 25 000 minus 5 000 = 20 000 kronor. Av arbetskostnaden avgår då 30 % i ROT-avdrag, alltså 20 000 minus 30 % (6 000 kronor) = 14 000 kronor.
Kostnaden för dig blir alltså 14 000 kronor för arbetet samt 5 000 kronor för materialet.

Det är viktigt att du läser om vilka möjligheter du själv har till att utnyttja avdraget. Du hittar alltid den senaste informationen kring detta hos Skatteverket, till exempel på denna länk: Information Skatteverket

OBS! Vid nekat avdrag kommer kostnaden att debiteras dig till fullo enligt den offert du fått.

Visste du att vi har en egen drönare?

Visste du att vi på Takstar har vår egen drönare? Vi erbjuder alla våra kunder för- och efterfilmer
på fastigheten och omgivningarna där vi utfört arbetet så att du kan jämföra skillnaden i efterhand.
Det är också ett utmärkt sätt att upptäcka skadade områden på taket som behöver inspekteras och åtgärdas.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert.

Vi återkommer så snart vi kan.

Adress Bommen 12, 439 94 Onsala.