Fasadtvätt

I Varberg

ROT-avdrag

En fasadtvätt berättigar till ROT-avdrag!

Känn dig trygg

Takstar är proffs på fasadtvätt!

ROT-avdrag

En fasadtvätt berättigar till ROT-avdrag!

Känn dig trygg

Takstar är proffs på fasadtvätt!

Letar du efter professionell och pålitlig fasadtvätt i Varberg? Då har du kommit rätt! Takstar erbjuder fasadtvätt som får ditt hus fasad att se som ny ut och skyddar den mot diverse föroreningar. 

Varför Fasadtvätt i Varberg?

Varberg är en plats med natursköna omgivningar, dock kan det fuktiga och nordiska klimatet leda till att ditt hus fasad blir täckt av smuts, alger, mögel och andra föroreningar. Dessa får inte endast att ditt hus ser smutsigt och nedgånget ut, utan kan också orsaka permanenta skador på fasadmaterial och därmed sänka fastighetens värde.

Med vår professionella fasadtvätt hjälper vi till att avlägsna smuts och föroreningar, inklusive envisa alger och mögel, för att återställa din fastighets fasad. Genom att regelbundet rengöra din fasad, förlänger du dess livslängd och minskar risken för framtida dyra reparationer.

Det är extra viktigt att utföra en ordentlig fasadtvätt inför en ommålning av husfasaden. Detta för att avlägsna fett, alger och orenheter så att den nya färgen får bästa möjliga förutsättningar att hålla och skydda huset under så lång tid som möjligt.

Vi rekommenderar att en fasadtvätt utförs kontinuerligt för att ge bästa resultat och livslängd. Vi kan utföra fasadtvätt i Varberg på alla olika typer av material, detta då vi arbetar med högtryckstvättar som har hett och ultrarent vatten.

Vår Expertis

Vi på Takstar är stolta över att erbjuda fasadtvätt av högsta kvalitet i Varberg och omgivande områden. Vi är erfarna och välutbildade inom området och använder moderna trycktvättmetoder samt miljövänliga rengöringsmedel för att ge din fasad en skonsam och effektiv rengöring.

Vi skräddarsyr vårt arbete för att möta det specifika behov som din fastighet har. Vi hanterar allt från små bostadshus till större byggnader och garanterar alltid ett tillfredställande resultat.

Varför välja Takstar för din fasadtvätt i Varberg?

  • Expertis och erfarenhet: Vi har lång erfarenhet av fasadtvätt och levererar alltid ett kvalitetsarbete.

  • Professionell utrustning: Våra professionella trycktvättmaskiner och skonsamma rengöringsmedel ger en djupgående rengöring utan att skada fasadmaterial.

  • Miljövänliga metoder: Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter som är skonsamma mot naturen och din fastighet.

  • Personlig service: Vi sätter alltid våra kunder i fokus och strävar efter att överträffa förväntningar med våra tjänster.

Låt Takstar ta hand om din fasadtvätt i Varberg för att återställa din fastighets glans. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att få en ren och hållbar fasad för lång tid framöver.

Våra tjänster berättigar
till ROT-avdrag!

ROT-avdraget ger dig som privatperson rätt till avdrag om upp till 50 000 kronor per person och år. Enligt dagens regler kan 30% av arbetskostnaden för tjänsten dras av inom det utrymmet.
Till exempel: Kostnaden för arbetet uppgår till 25 000 kronor inklusive moms varav materialkostnaden uppgår till 5 000 kronor. ROT-avdraget blir således 25 000 minus 5 000 = 20 000 kronor. Av arbetskostnaden avgår då 30 % i ROT-avdrag, alltså 20 000 minus 30 % (6 000 kronor) = 14 000 kronor.
Kostnaden för dig blir alltså 14 000 kronor för arbetet samt 5 000 kronor för materialet.

Det är viktigt att du läser om vilka möjligheter du själv har till att utnyttja avdraget. Du hittar alltid den senaste informationen kring detta hos Skatteverket, till exempel på denna länk: Information Skatteverket

OBS! Vid nekat avdrag kommer kostnaden att debiteras dig till fullo enligt den offert du fått.

Visste du att vi har en egen drönare?

Visste du att vi på Takstar har vår egen drönare? Vi erbjuder alla våra kunder för- och efterfilmer
på fastigheten och omgivningarna där vi utfört arbetet så att du kan jämföra skillnaden i efterhand.
Det är också ett utmärkt sätt att upptäcka skadade områden på taket som behöver inspekteras och åtgärdas.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert.

Vi återkommer så snart vi kan.

Adress Bommen 12, 439 94 Onsala.