TAKTVÄTT OCH
TAKMÅLNING I Båstad

Få en gratis offert

TAKTVÄTT OCH
TAKMÅLNING I Båstad

ROT-avdrag taktvätt och takmålning

Taktvätt takmålning berättigar till ROT-avdrag!

Känn dig trygg

Takstar är proffs på taktvätt och takmålning!

ROT-avdrag taktvätt och takmålning

Taktvätt takmålning berättigar till ROT-avdrag!

Känn dig trygg

Takstar är proffs på taktvätt och takmålning!

Takstar är proffs på taktvätt och takmålning. Vi utför arbeten i Båstad! Vi utför taktvätt på alla typer av takpannor och taktyper. Plåttak, papptak, betongpannor och tegelpannor för att nämna ett par. Läs gärna mer nedan om fördelarna med taktvätt och hur det går till.

Vad säger våra kunder?

"Vårt hus har nu rena tegelpannor, målade hängrännor och skorsten samt tvättade fasade. Jag trodde jag skulle behöva måla om hela huset men det ser nu helt nytt ut! James är lätt att ha att göra med och är professionell och yrkeskunnig."
- Mats

TAKTVÄTT I Båstad

Behöver ditt hus eller en fastighet i Båstad en taktvätt? Takstar har gedigen erfarenhet av taktvätt och är verksamma i hela Västra Götaland samt Halland, inklusive Båstad. Fräscha upp ditt tak med en taktvätt från oss!

Taktvätt Lerum

Hur går en taktvätt till?

Vi använder oss av högtryckstvätt för att göra takpannorna samt springorna mellan dessa rent grundligt, då säkerställer vi att vi får bort mossa och smuts. Därefter appliceras ett antimossmedel för att motverka all typ av beväxning, på så sätt ser du till att du har ett rent och snyggt tak samt att dess dräneringssystem fungerar som det skall.

Hur ofta behöver man tvätta taket?

Hur ofta en taktvätt behöver utföras beror på vart huset är beläget. Generellt kan man säga att en tvätt bör utföras var tredje år men gärna vart annat.

Vad ingår i en taktvätt?

I en taktvätt ingår själva tvätten och rengöringen av taket givetvis. Dessutom ingår antimoss-behandlingen som motverkar framtida beväxning.

TAKMÅLNING I Båstad

Har du ett hus eller en fastighet i Båstad som är i behov av en takmålning?

Takmålning i Lerum

Hur går en takmålning till?

Oftast utför vi en taktvätt innan takmålningen. Detta för att se till att taket är riktigt rent och ge målningen bästa tänkbara förutsättningar för att ha ett bestående resultat.

Under takmålningen appliceras två lager färg med utrustning utan lufttryck vilket ger ett tjockare och jämnare lager. Vid behov målas även vindskivorna när takmålningen är slutförd. Efter det kontrolleras det utförda arbetet och vi har även möjlighet att visa dig resultatet från luften tack vare vår drönare.

Garanti vid taktvätt och takmålning

Takstar lämnar alltid tio års garanti på utförda takmålningar.

Vart vi finns

Takstar utför taktvättning i Halland och Västra Götaland, främst i Göteborgsområdet med omnejd. Till exempel utför vi ofta arbeten i Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Partille och Stenungsund. Bor du lite längre bort och vill använda våra tjänster? Kontakta oss för att undersöka möjligheterna. 

Frågor och svar om taktvätt och takmålning

Mossa på taket bildas genom sådant som landar på taket och fastnar där, till exempel avföring från fåglar, löv eller pollen. När sedan vatten samlas så göds mossan till att bildas på taket.

En del påväxning försvinner med regn och vind, dock inte allt. Det som blir kvar skall tvättas bort noggrant för att inte riskera att taket förstörs i förtid.

Nej, man måste inte tvätta taket. Att man däremot bör göra det är en självklarhet. Om taket inte underhålls riskerar det att på olika sätt förstöras, med kontinuerliga taktvättar förlänger du takets livslängd avsevärt.

Att anlita Takstar för en taktvätt berättigar till rotavdrag. Då arbetskostnaden för taktvätt är större än kostnaden för materialet ger det stor påverkan på den verkliga kostnaden för dig.

Klicka här för att läsa mer om rotavdrag på Skatteverkets hemsida.

Kostnaden för en taktvätt baseras på flera faktorer. Främst vart huset är beläget, nuvarande skick på taket och givetvis antal kvadratmeter. Vi lämnar alltid en personlig offert när vi förstått dina behov och förutsättningar.

Precis som med taktvätt så baseras kostnaden för en takmålning på flera faktorer. Främst vart huset är beläget, nuvarande skick på taket och givetvis antal kvadratmeter. Vi lämnar alltid en personlig offert när vi förstått dina behov och förutsättningar.

Takmålning sker genom att två lager färg appliceras med utrustning utan lufttryck. Vid behov målas även vindskivorna när takmålningen är slutförd. Det är viktigt att ha godkänd säkerhetsutrustning vid arbete på tak, vilket Takstar givetvis har.

Att anlita Takstar för en takmålning berättigar till rotavdrag. Då arbetskostnaden för takmålningen är större än kostnaden för materialet ger det stor påverkan på den verkliga kostnaden för dig.

Klicka här för att läsa mer om rotavdrag på Skatteverkets hemsida.

Visste du att vi har en egen drönare?

Visste du att vi på Takstar har vår egen drönare? Vi erbjuder alla våra kunder för- och efterfilmer
på fastigheten och omgivningarna där vi utfört arbetet så att du kan jämföra skillnaden i efterhand.
Det är också ett utmärkt sätt att upptäcka skadade områden på taket som behöver inspekteras och åtgärdas.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert.

Vi återkommer så snart vi kan.

Adress Bommen 12, 439 94 Onsala.